Cara menghilangkan parasit di dalam badan. Cara saya

Sekiranya anda fikir pil farmaseutikal akan membantu anda menghilangkan parasit di dalam badan anda, maka anda akan tersilap.Parasit yang hidup di dalam tubuh manusiaParasit merasa seperti berada di rumah anda, mereka telah menyesuaikan diri dan mereka sesuai dengan sistem kekebalan tubuh. Selain itu, mereka membiak dengan mudah setiap hari dan meracuni tubuh kita dari dalam, melepaskan racun dan racun ke dalam aliran darah. Parasit boleh menyebabkan penyakit serius, termasuk masalah kulit (jerawat) dan reaksi alergi. Sehingga kini, tidak ada analisis yang dapat menentukan kehadiran mereka di dalam tubuh manusia dengan tepat.

Saya ingin berkongsi pendapat mengenai perkara ini.

Ingat, perubatan moden dan penyelidikan saintifik tidak dapat mengenal pasti parasit di dalam badan. Saya percaya doktor tidak mempunyai masa untuk "mengemas kini" peralatan kerana jangkitan dan bakteria baru, pelbagai patogen dan parasit muncul hampir setiap hari. Dalam keadaan seperti itu, ubat tidak dapat menjawab banyak soalan. Mereka merawat, misalnya, dan masalahnya, seperti yang ternyata kemudian, sama sekali berbeza.

Parasit di badan: alasan saya

Bayangkan anda seorang jutawan dan menjalankan banyak perniagaan makanan. Hasilkan kopi, coklat, dan daging. Perniagaan berkembang dengan cepat sehingga perkara yang paling penting bagi anda adalah menurunkan kos produk anda sebanyak mungkin. Pertama sekali, mereka memikirkan keuntungan, bukan kualiti dan keselamatan produk.

Dengan mencairkan produk dengan bahan tambahan kimia dan pengganti menggunakan bahan kimia yang keras dan berpotensi tidak diuji, anda akan mencapai matlamat anda. Ada kemungkinan beberapa bahan tambahan kimia dibuat khas untuk anda di makmal dan anda tidak menyatakannya dalam komposisi. Saya percaya bahawa banyak makmal kimia ditaja untuk mengembangkan komponen "sihir" baru. Subjek kualiti sama sekali tidak relevan pada zaman kita, kerana pengguna mahukan enak dan murah, dan penjual ingin memperoleh lebih banyak dengan membelanjakan lebih sedikit.

Saya hanya bermaksud bahawa kajian mengenai keselamatan banyak bahan kimia tidak dijalankan atau secara formal. Di samping itu, wang boleh digunakan untuk membeli penyelidikan saintifik yang diperlukan dan kesimpulan yang tepat dari para saintis.

Ini adalah usaha mendapatkan kos pengeluaran yang lebih rendah yang membawa kepada kenyataan bahawa apabila kita menggunakan bahan mentah yang paling murah dan rendah dalam makanan dengan penambahan bahan tambahan kimia yang memberikan bentuk, warna dan aroma produk, kita tidak hanya meracuni tubuh dengan parasit, tetapi juga mengumpulkan semua bahan tambahan kimia ini. Diet seperti ini mengganggu semua proses dalam tubuh, yang dari masa ke masa membawa kepada kerosakan yang serius, yang seterusnya menjadi tempat pembiakan bakteria dan virus yang sangat baik.

Parasit ada di mana-mana. Dalam daging mentah, produk tenusu, sayur-sayuran dan buah-buahan. Mereka juga boleh dijumpai di tanah, di udara, dan bahkan di dalam peti sejuk beku. Anda boleh menyingkirkannya jika anda mengurangkan penggunaan makanan "kimia" secara signifikan, makan makanan sederhana dan semula jadi, dan mengetahui cara menyediakannya dengan betul.

Petua # 1

Kupas semua sayur-sayuran dan buah-buahan yang dibeli di kedai. Saya tidak pasti sama ada semua syarat kebersihan dipenuhi semasa pengangkutan dan penyimpanan lebih jauh. Tikus mengatasi mereka dan pergi ke bilik mandi bersama mereka. Di samping itu, semua sayur-sayuran dan buah-buahan dirawat dengan kimia nuklear sehingga boleh disimpan dalam jangka masa yang lama. Ini adalah diphenyl, ruang gas, dll. Ingatlah berapa banyak parasit dan bakteria yang sepertinya kita makan dengan sayur-sayuran dan buah-buahan semula jadi. Dan jika epal buatan sendiri dari kebun nenek cukup untuk mencuci dan membakarnya dengan air mendidih, maka sebelum makan buah dari kedai, anda juga perlu mengupas sayur-sayuran atau buah-buahan.

Majlis nombor 2

Makan daging atau ikan hanya dimasak atau dimasak pada suhu tinggi dalam dandang berganda atau ketuhar. Perkara yang sama berlaku untuk telur mentah. Goreng telur hingga bersih sebelum makan. Dan lebih baik merebus susu.

Cara saya menyingkirkan parasit

Produk untuk menghilangkan parasit

Untuk menghilangkan parasit badan, tidak cukup mengambil pil farmasi. Doktor sendiri mengatakan bahawa kadang-kadang ini tidak berkesan dan hanya membunuh beberapa jenis parasit. Di samping itu, ketika pil memasuki badan, ia memberi tamparan kuat pada hati. Dan apabila parasit mula mati, racun dan racun memasuki aliran darah melalui pembusukannya. Maksudnya, dengan membunuh parasit, kita meracuni tubuh kita.

Bagaimana seharusnya saya

Saya pasti lebih baik mengeluarkan parasit dari badan, bukan membunuhnya. Dan untuk ini, anda perlu mewujudkan persekitaran yang tidak baik bagi mereka.

Dalam diet harian, makanan seperti bawang putih, koleksi ramuan pahit (rainweed, cengkeh, wormwood) harus disertakan. Makan sebiji bawang putih dengan setiap hidangan dan ambil 3 ulas bawang putih (ini adalah bumbu) pada akhir makan.

Maksudnya, jika anda makan 4 kali, anda perlu makan sebanyak 4 ulas bawang putih setiap hari dan 3 keping setiap kali makan. Cengkih. Mereka mengunyah cengkih dan menelannya.

Minum ramuan herba pahit tansy, wormwood dan cengkeh seminggu sekali. Anda boleh menyediakannya sendiri atau membeli tincture siap pakai dari farmasi.

Sebagai kesimpulan, saya ingin perhatikan bahawa pada masa kita berkembang pesat, profilaksis berterusan terhadap parasit sangat penting. Saya percaya bahawa penciptaan keadaan yang tidak selesa (penggunaan bawang putih, cengkeh, tansy) yang berterusan dapat membantu mengeluarkannya dari badan kita.