Pengalaman penggunaan Clean Forte

Clean Forte Drops: Pengalaman Saya

Adakah anda pasti tidak mempunyai parasit? Adakah anda pasti mereka tidak tinggal di rumah anda? Ulasan ini bukan mengenai Clean Forte, saya ingin anda lebih berhati-hati terhadap kesihatan dan kesihatan orang tersayang!

Clean Forte membersihkan cacing dari anak saya

Latar belakang kecil

Pada musim gugur yang lalu, anak saya kadang-kadang mengadu sakit perut dan pada waktu-waktu tertentu: pada waktu pagi sebelum makan dan pada waktu petang selepas makan. Mereka tidak membunyikan penggera kerana rasa tidak selesa setiap hari, rasa sakit itu berlalu dengan cepat.

Pada masa yang sama, kanak-kanak itu selalu mengalami selesema dan mengalami bronkitis dua kali dalam 2 bulan. Selsema dan jangkitan virus - tanpa henti, secara praktikal tidak pergi ke tadika selama 3 bulan.

Kami telah menjadi pelawat tetap ke klinik. Kami juga melihat ahli gastroenterologi untuk sakit perut. Ultrasound berlalu - semua petunjuk normal. "Jangan menyusui bayi anda! " - kata ahli terapi tanpa diagnosis.

Kemudian kami pergi ke pakar imunologi. Semasa temu janji, setelah pemeriksaan mendalam, doktor menjelaskan kepada saya bahawa parasit yang hidup di dalam tubuh manusia dan tidak hadir dengan cara apa pun boleh melemahkan sistem imun dengan teruk. Sangat sukar untuk mengenalinya, hanya ujian khas dan peperiksaan khusus. Semua ini akan memakan banyak masa, wang, malah menyeksa anak dengan prosedur.

Petua hari ini

Ulasan sebenar dari Clean Forte

Doktor menasihati kami untuk mengambil Clean Forte, ubat anti-parasit. Dia menerangkan cara menggunakannya, membuat kami mengetahui kemudahan penggunaannya dan fakta bahawa ia dibuat sepenuhnya dari sumber tanaman. Oleh kerana komposisi yang selamat, titisan tidak membahayakan badan dan tidak menyebabkan kesan sampingan. Pada kanak-kanak dari usia tiga tahun, ubat ini boleh digunakan dalam pediatrik.

Sayangnya, saya tidak menemui titisan ini di farmasi di bandar kami, tetapi memesannya di laman web rasmi pengeluar. Ternyata jauh lebih mudah dan pantas daripada pergi ke farmasi. Titisan tidak terasa menjijikkan, mereka berbau seperti ramuan, apabila dicairkan di dalam air, mereka hampir tidak terasa. Oleh itu, tidak sukar untuk menyuruh anak meminumnya.

Rawatan

Kami mengambil ubat ini mengikut dos yang ditetapkan dan mengikut dos yang dinyatakan. Anda perlu mengambil tetes sebelum makan, dan sebaiknya jangan makan selama setengah jam setelah mengambilnya. Kanak-kanak itu tidak murung dan minum penyelesaiannya tanpa histeria. Semasa mengambilnya, saya tidak melihat adanya penyimpangan dari norma, dan juga tidak ada kesan sampingan. Saya dan suami juga memutuskan untuk mengikuti kursus pencegahan, serta membersihkan dan menguatkan badan.

Tidak ada perubahan dalam kesihatan semasa mengambil pil. Setelah menjalani kursus sepenuhnya, anak itu berhenti mengadu sakit perut. Selepas mengambil ubat, kami pergi ke tadika. Sekarang kita tidak menghadapi masalah selsema, lawatan ke kebun adalah biasa.

Kami kini mempunyai jatuhan Clean Forte sepanjang masa. Saya selalu melakukan profilaksis terhadap parasit dan oleh itu kita cenderung untuk jatuh sakit dan demam.